Constructeursgarantie.

 

3 jaar garantieConstructeursgarantie:

Opel onderstreept zijn vertrouwen in de topkwaliteit van zijn producten met een constructeursgarantie. Die omvat een complete dekking en pechverhelping onderweg.

Ze dekt herstellingen en vervangingen van onderdelen, die gratis worden uitgevoerd door ons. Om een herstelling te laten uitvoeren komt u met uw onderhoudsboekje met constructeursgarantie- en internationaal servicecertificaat van Opel naar ons. Vraag ons naar de exacte voorwaarden en bepalingen van de Opel-garantie.

 

3 jaar pechverhelpingWij houden uw auto mobiel:

In het onwaarschijnlijke geval dat u pech krijgt, zorgt de pechverhelping van Opel ervoor dat u uw bestemming alsnog bereikt, ongeacht waar u heen gaat. 24 uur per dag, in meer dan 40 Europese landen: Opel Assistance biedt u pechverhelping, sleepdienst, autoverhuur, hotelaccommodatie, verderzetting van de reis per trein of vliegtuig en nog veel meer.

De mobiliteitsgarantie geldt voor alle nieuwe voertuigen van Opel en blijft een jaar geldig vanaf de datum van inschrijving of aflevering door de aangestelde Opel Erkend Hersteller (wat het eerst wordt bereikt).

U kunt de pechverhelping van Opel uitbreiden telkens als u het geplande onderhoudswerk volgens de juiste intervallen laat uitvoeren door een Opel-servicepartner, zoals voorgeschreven in het onderhoudsplan van Opel.

Blijf mobiel met de pechverhelping van Opel.

  • Snelle hulp 24 uur / 7 dagen per week / 365 dagen per jaar.
  • Onmiddellijke herstelling in de meeste gevallen.
  • Houdt u mobiel, zelfs na pech.

3 jaar onderhoudRijden zonder zorgen:

Opel staat voor: mobiel zijn en blijven. Voor rijden en daar plezier aan beleven. Daarom is het logisch dat u liever niet bezig bent met de inspectie, het onderhoud of mogelijke problemen met uw wagen. Rijden moet genieten blijven.

Opel FlexCare geeft u die gemoedsrust. Het is een pakket met geruststellende diensten voor u en uw auto, overal in Europa. U kiest gewoon of u graag drie, vier of zelfs vijf jaar zonder zorgen rijdt. Want met FlexCare verlengt Opel de fabrieksgarantie tot 5 jaar. Zo hoeft u zich niet af te vragen of toekomstige kosten ook onder waarborg vallen.

 

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens