Onderhoud & Controles.

Opel OnderhoudPeriodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel. Wij als Opel Erkend Hersteller zijn daarvoor de aangewezen partij. U krijgt waar voor uw geld en ons specialisme er gratis bij.Uw Opel Erkend Hersteller is daarvoor de aangewezen partij. U krijgt er waar voor uw geld én zijn specialisme er gratis bij.

Waarom onderhoud bij ons de Opel Erkend Hersteller?

  1. Wij maken altijd gebruik van originele onderdelen met minimaal twee jaar garantie.Hij maakt altijd gebruik van originele onderdelen met minimaal twee jaar garantie.
  2. Er wordt aan uw Opel gewerkt door specialisten die getraind zijn door de importeur.
  3. Onze mechaniekers maken uitsluitend gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel model is ontwikkeld. De mechaniekers maken uitsluitend gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel model is ontwikkeld.
  4. Wij gebruiken volsynthetische olie. Hij gebruikt volsynthetische olie.
  5. Wij hanteren officiële, d.w.z. door de fabriek voorgeschreven, onderhoudsbeurten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Prijzen voor een onderhoudsbeurt zijn inclusief werkuren, milieutoeslag, klein materiaal en het gebruik van diagnoseapparaat en dat tegen aantrekkelijke prijzen.
  6. Na uitvoering van een onderhoudsbeurt aan uw auto, heeft u de mogelijkheid de Opel Assistance Plus mobiliteitsgarantie voor één jaar te verlengen.

Als u uw Opel door ons laat onderhouden, betekent dit voor u dat uw Opel altijd in topconditie verkeert. Dat is de service van Opel. 

50W30 dexos2: de nieuwe, ecologische, ‘high-performance’ Opel olie

Opels nieuwe dexos2 olie heeft de hoogste kwaliteit nu leverbaar. Deze olie combineert doeltreffende, reinigende eigenschappen met een volledige bescherming van uw motor.

Opel 50W30 dexos2De voordelen van dexos 2 op een rijtje:

dexos2:
• zorgt voor een verlaging van het brandstofverbruik en dat merkt u in uw portemonnee
• is beter voor het milieu, want het bevat minder sulfaat, fosfor en zwavel
• is door zijn hoogwaardige kwaliteit de beste olie i.c.m. de meest moderne dieselpartikelfilters (DPF’s) voor dieselmotoren en katalysatoren bij benzinemotoren omdat dexos2 de levensduur van deze emissiebeperkingssystemen verlengt
• zorgt voor uitstekende prestaties bij zowel hoge als lage temparaturen

Meer informatie over dexos2 olie? Informeer bij uw Opel Erkend Hersteller.

Vervangend Vervoer

Wanneer u uw Opel bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kan u uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Bovendien ontvangt u altijd een nagenoeg nieuwe auto, zoveel mogelijk in lijn met het Opel-model dat u rijdt.

Klik hier voor uw Opel Erkend Hersteller.

Kies Opel voor uw Opel!

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens