Garantie & Mobiliteit.

Zorgeloos rijden.

Een pakket geruststellende diensten voor u en uw auto.

6 goede redenen om Opel FlexCare te nemen.

1. Uw gemoedsrust

Door de mobiliteitsgarantie die inbegrepen is in Opel FlexCare vertrekt u met de geruststelling dat als u onderweg pech zou hebben, u altijd geholpen wordt.

2. Uw flexibele keuze

U bepaalt hoe lang uw Opel FlexCare loopt: 3, 4 of 5 jaar. U kiest ook zelf voor 15.000 of 30.000 km per jaar.

3. Geen onverwachte kosten

Met de verlengde fabrieksgarantie hoeft u zich niet af te vragen of toekomstige kosten ook onder waarborg vallen.

4. De hogere restwaarde

De Opel FlexCare Verlengde Garantie is overdraagbaar: dat verhoogt de restwaarde van uw Opel aanzienlijk.

5. Geen gedoe

We maken het graag makkelijk voor u: via MyOpel bekijkt u alle details van uw Opel FlexCare contract en boekt u online een afspraak. Zo bespaart u nog meer tijd.

6. Opel Service Kwaliteit

We werken enkel met originele Opel onderdelen en hanteren de strengste veiligheidsnormen. Wat we ook doen, het gebeurt altijd door mensen die technisch geschoold zijn om u de beste kwaliteit te garanderen. Wie kent er uw Opel tenslotte beter dan Opel?

 


De naam zegt het al: Opel verlengt de fabrieksgarantie tot 5 jaar.

 

Dat is 3 jaar bovenop de fabrieksgarantie. Zo kunt u nog langer op uw Opel vertrouwen.

 

Zo hoeft u zich maar liefst 5 jaar geen zorgen te maken over herstellingen die onder fabriekswaarborg vallen.


U heeft recht op gratis reparaties voor defecten.

 

Zo denken we mee aan uw kostenbeheersing én uw gemoedsrust

Opel staat u bij in geval van pech of een ongeval, waar u ook bent in Europa.

 

Wat mag u verwachten van Opel Assistance?

• U hebt 24 uur op 24 een mobiliteitsgarantie.
• Uw auto wordt weggesleept als het probleem niet meteen herstelbaar is.
• U krijgt een vervangwagen, als dat nodig is.
• U wordt gerepatrieerd of ondergebracht in een hotel, als het nodig is.

 

Kortom: snelle en betrouwbare hulp, daar zorgt Opel voor.

 

Zo bent u altijd zorgeloos onderweg.

 

Met Opel FlexCare Silver kunt u ook rekenen op een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Uw auto wordt in de beste conditie gehouden, zo geniet u nog langer.

 

Wat zit er in het Opel Onderhoud pakket?

• Alle onderdelen en alle vloeistoffen gebruikt bij een onderhoudsbeurt.
• Alle verplichte bijkomende werkzaamheden die uw type wagen nodig heeft (volgens zijn onderhoudsvoorschriften).
• Een check op de voorkoming van corrosie.
• Alle werkuren tijdens zo’n onderhoudsbeurt.

Hebt u vragen ?

Neem contact op met ons en u krijgt een persoonlijk antwoord en een voorstel voor Opel FlexCare dat helemaal aangepast is aan u en uw Opel.

 

 

1Opel FlexCare Verlengde Garantie is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. General Motors Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare contract onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. De Opel FlexCare Verlengde Garantie vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor een vastgestelde periode of een vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in de Opel FlexCare Verlengde Garantie is de mobiliteitsgarantie Opel Assistance. De Opel FlexCare Verlengde Garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen. 

2Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. General Motors Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver programma onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. Het Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver programma vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor de vastgestelde periode of het vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in het Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver programma is de pechverhelping onderweg (Opel Assistance) voor de vastgestelde periode of het vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt).

Het Opel FlexCare Silver programma bevat bovendien ook het jaarlijks onderhoud. Eveneens voor de vastgestelde periode of het vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). De jaarlijkse onderhoudsbeurten omvatten (rekening houdend met een “normaal gebruik”), de onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsplan van Opel. De onderhoudsbeurten omvatten alle relevante onderdelen (waaronder de motorolie, remvloeistof, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, transmissieolie – op voorwaarde dat en voor zover die vloeistoffen bij een regelmatig onderhoud moeten worden ververst of bijgevuld – als ze tussen twee regelmatige onderhoudsbeurten moeten worden ververst of bijgevuld, zal dat niet onder het Opel FlexCare Silver-pakket vallen) en werkuren, zoals vermeld in het onderhoudsplan en de verplichte bijkomende onderhoudspunten. De controle van de corrosiebescherming is ook inbegrepen. De specifieke onderdelen en werkuren voor voertuigen op LPG en CNG vallen ook onder Opel FlexCare Silver. Slijtageonderdelen (bv. remblokken, ruitenwissers, remschijven,…), die tijdens het jaarlijks onderhoud moeten worden vervangen, zijn niet inbegrepen. De jaarlijkse onderhoudsbeurten mogen enkel door een Erkende Opel Hersteller worden uitgevoerd.

Het Opel FlexCare/Opel FlexCare Silver programma doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving.


OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens