Garantie & Mobiliteit.

Uw rijgedrag maakt van u een unieke automobilist. Opel Verzekering weet dat en stelt u een autoverzekering voor die zowel eenvoudig als toch moduleerbaar is en zich aanpast om aan uw behoeften te beantwoorden, van eenvoudig tot volledig. 

Zo creëren we samen een auto verzekering die het best bij u past. 

Opel Verzekering - Deal

Burgelijke aansprakelijkheid

Iedereen die met de wagen rijdt in ons land, is verplicht een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid te hebben. Als u voor een ongeval aansprakelijk bent, dan vergoedt de burgerlijke aansprakelijkheid van Opel Verzekering in uw plaats de schade die anderen hebben geleden. Bij Opel Verzekering hebben wij aan deze basisdekking onmiskenbare voordelen gekoppeld, die u automatisch geniet.

  • Eerste hulp
Een auto-ongeluk in België met immobilisatie van het voertuig tot gevolg? Wij komen u snel en degelijk te hulp.
  • EURO+
Wanneer u in het buitenland gewond raakt door een ongeval in uw recht, is de schadevergoeding meestal lager en laat ze langer op zich wachten dan in België. Het voordeel EURO+ schiet het grootste deel van het te betalen bedrag voor en compenseert het verschil in de evualuatie van uw lichamelijke schade, dat in de meeste West-Europese landen vaak lager is. 

 

Opel Insurance - Zafira TourerOpel Verzekering biedt u twee formules aan aangepast aan uw behoeften en budget: mini- omnium en omnium. 

3 jaar waardegarantie. Bij totaalverlies of diefstal kunt u bij Opel Verzekering kiezen voor een klassieke cashvergoeding of een nieuwe Opel met dezelfde cataloguswaarde. Deze waardegarantie is geldig gedurende de eerste 3 levensjaren van uw voertuig. 

Totaalverlies van het overgenomen voertuig. U koopt een nieuwe Opel. Als uw Opel Verdeler uw huidige auto overneemt, wordt die ook gedekt door de volledige omnium van Opel Verzekering, tot de levering van uw nieuwe Opel: in geval van totaal verlies van het overgenomen voertuig ten gevolge van een ongeval, vergoedt Opel Verzekering u ten bedrage van de overnameprijs die u met uw verkoper bent overeengekomen. 

0 euro franchise bij het eerste schadegeval. Kiest u voor deze optie, dan betaalt u geen franchise bij uw eerste ongeval indien de herstelling excl. BTW meer dan 2,5% van de verzekerde waarde bedraagt of indien uw wagen totaalverlies wordt verklaard. Op voorwaarde dat u een beroep doet op een Opel Erkend Hersteller. 

 

De Click waakt over uw premie. 

Als u uw rijbewijs minstens 11 jaar hebt en geen ongeval BA in fout hebt gehad de laatste 5 jaar, dan kunt u de Click krijgen. De Click neutraliseert de tarifaire invloed op de waarborgen burgelijke aansprakelijkheid en omnium. Dit tot tweemaal toe! Voor meer informatie over de werking van de Click, vraag naar onze Algemene Voorwaarden Opel Verzekering. 

 

Opel Verzekering - Familie

Veiligheid van de bestuurder! 

Veel bestuurders denken dat ze volledig gedekt zijn bij een ongeval. Maar niets is minder waar. Wanneer u gewond raakt bij een ongeval waarbij u in de fout bent, draait u zélf op voor de kosten die vaak haast niet te overzien zijn en die vergergaan dan medische kosten.

Kiest u echter voor de optie veiligheid van de bestuurder bent u als bestuurder wél gedekt, evenals alle andere bestuurders van uw wagen. Zelfs wanneer u als hoofdbestuurder een ander voertuig bestuurt, geniet u deze dekking.  

Opel Verzekering - Mobiliteit

Bescherming van uw mobiliteit.

Wilt u zeker zijn geholpen te worden op reis, thuis of onderweg? Autopech, een ongeval, uw auto gestolen? 

Indien gewenst waakt de Assistance + van Opel Verzekering over u en uw familie. Dag en nacht. 

Opel Insurance Key

Dag en Nacht Standby.

Wat als u ’s nachts of tijdens het weekend een ongeval hebt en niemand kunt bereiken? Wees gerust, ook op dergelijke situaties is Opel Verzekering voorzien! Want bij ongeval of diefstal kunt u terecht bij onze exclusieve Info Line. 7 dagen per week, 24u per dag! 


Zoomit: betaald in een click!

Met Zoomit ontvangt, betaalt en beheert u elektronisch uw autoverzekeringspremie Opel Verzekering in uw internetbanking.

Klik hier voor meer informatie over Zoomit.
Bezoek de Zoomit website en regel het direct.


 
 

Wilt u overschakelen naar Opel Verzekering? Wij regelen het voor u en zorgen dat u niets verliest van de reeds betaalde premies. Wilt u het fijne weten over alle voordelen én voorwaarden van Opel Verzekering? Download de brochure of spring binnen bij ons uw, Opel Verdeler.

 

Opel Verzekering is een product van SERVIS, N.V. van verzekeringen toegelaten door de NBB onder het nr. 1396. Maatschappelijke zetel : Vorstlaan 25, B-1170 Brussel. RPR Brussel. BTW BE 0456.748.551. IBAN : BE92 0000 8147 4223 - BIC : BPOTBEB1. L.A.R. Verzekering Rechtsbijstand N.V.; verzekeringsmaatschappij toegelaten door de NBB onder het nr. 0356. Inter Partner Assistance NV., verzekeringsmaatschappij toegelaten door de NBB onder het nr. 0487. GMACC (FSMA nr. 25.468 A) treedt opals verzekeringsagent voor SERVIS N.V. De FSMA erkende Opel Verdelers treden op als onderagent voor GMACC. Bel gratis 0800 30 110 om de door de FSMA erkende Opel Verdelers te kennen of om een gratis offerte te ontvangen.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens