Kwaliteit & Reparaties.

Opel Originele Onderdelen

Voor het onderhoud van uw Opel maken wij gebruik van Originele Onderdelen. Voor het onderhoud van uw Opel maakt uw Opel Erkend Hersteller gebruik van Originele Onderdelen. Deze onderdelen zijn speciaal voor uw model ontwikkeld en passen dus precies op of in uw wagen. Daarnaast leveren ze dezelfde kwaliteit als de onderdelen die al in de wagen zaten. Zo weet u zeker dat u met uw Opel veilig op pad kunt.

 

Voor alle Originele Onderdelen geldt een garantieperiode van twee jaar. Als alternatief leveren wij levert uw Opel Erkend Hersteller ook Opel Eco-onderdelen Opel Eco-onderdelen. Dit zijn originele Opel onderdelen die tijdens een reparatie worden vervangen om vervolgens een complete revisie te ondergaan zodat ze later opnieuw ingezet kunnen worden als vervangingsonderdeel.

Waarom Originele Onderdelen bij de Opel Erkend Hersteller?

  • Originele onderdelen en accessoires: uw Opel Erkend Hersteller maakt gebruik van originele onderdelen met twee jaar garantie.
  • Perfect opgeleid: uw Opel Erkend Hersteller heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst die continu door Opel worden bijgeschoold.
  • Gespecialiseerd gereedschap: de mechaniekers maken gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel werd ontwikkeld.
  • De juiste producten: uw Opel Erkend Hersteller gebruikt de door Opel voorgeschreven onderdelen en oliën bij elk onderhoud.
  • Respect voor het milieu: de prijzen voor een onderhoudsbeurt zijn inclusief milieutoeslag, tenzij anders vermeld. Alle afvalproducten worden verwerkt met respect voor het milieu.
  • Advies met ervaring: dankzij zijn jarenlange ervaring kent uw Opel Erkend Hersteller alle producten en programma’s in detail en is hij de perfecte persoon om u advies op maat te geven.

Kies Opel voor uw Opel!

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens